SmartFeedSmartFeed          



WELCOME - YOU ARE CURRENTLY VIEWING 419EATER AS A GUEST

By joining our community you will have the ability to post topics and access other forums reserved for members. Registration is quick, simple and absolutely free. Join our community today by clicking here.

ScamWarners.com - Internet Anti-Fraud Center - now open!


 Gmail is driving me nuts

View next topic
View previous topic
 
Post new topicReply to topic
Author Message
KeyserSoze
Elite Baiter


Joined: 06 Dec 2005
Posts: 1138
Location: Debo's pigeon coop


PostPosted: Mon Feb 26, 2007 2:41 pm Reply with quoteBack to top

Sometimes I click to open an email and it says "loading" for what seems like forever. Refreshing the page doesn't fix the problem, I have to close the whole window and open a new one. Evil or Very Mad

Anybody else having this problem?

_________________
"I was the head of the dradded occult menber in my university days.I have drank so many peoples blood physically if you dont know. so you people are too small for me ok?" - The soulless dunce cap lad

Safari Safari "WE HAVE REALLY SUFFERED GREATLY ON THIS 23 HOURS TRIP FROM IBADAN TO YOLA AND FINALLY TO MADUGURI. IT WAS A SERIOUS TERIBLE JOURNEY." - Kenny the healer - aprox 2500 miles

"I have worn your soul and I will Auction it to the land of the dead before 2 weeks. I laugh at your stupidity. I shall drink my early morning tea with your skull in the land of the dead by two weeks from now" - Cassidy the photographer -

pony pony Mortar x10
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Harry Bawls
Elite Baiter


Joined: 19 Oct 2006
Posts: 1310
Location: Somewhere, nowhere, everywhere


PostPosted: Mon Feb 26, 2007 2:48 pm Reply with quoteBack to top

Yes. I have that problem. I have 5 baiting accounts there, and only one of them has that problem.
View user's profileSend private messageSend e-mailSkype Name
YeaWhatever
unimaginable bastard pig
unimaginable bastard pig


Joined: 24 Oct 2005
Posts: 4188
Location: Secret Lair


PostPosted: Mon Feb 26, 2007 2:57 pm Reply with quoteBack to top

I seem to be having that problem today too. Usually it works just fine.

_________________
<a href="http://www.419eater.com/html/letters.htm" target="_blank">
Safari<i>"I just want to know why."</i> - Koffi Kuku - The Road to Chad/Darfur
Safari<i>"We are in Kampala."</i> - Bernard Martin - The Road to the Bwindi Impenetrable Forest
Safari<i>"i have arrive safe in namibia"</i> - Tony Kalabi - The Road to the Skeleton Coast
Safari<i>"he is in aswan"</i> - Larry Ken - The Road to Abu Sunbul
Safari The Road to the Hot Zone</a>
T.W.A.T<a href="http://forum.419eater.com/forum/viewtopic.php?t=89779" target="_blank"> The Making of a TWAT</a>
T.W.A.T<a href="http://forum.419eater.com/forum/viewtopic.php?t=100535" target="_blank"> The Second Coming of TWAT</a>
Golden Pith Mortar x17
View user's profileSend private messageSend e-mailSkype Name
Pachanga
Baiting Guru


Joined: 04 Dec 2005
Posts: 3551


PostPosted: Mon Feb 26, 2007 3:44 pm Reply with quoteBack to top

@ Keyser

Yesterday I had the same problem and the fix was to reset my password. It is okay now, but I had a worse problem.

I set up my Gmail to reply from the same address as the sent from. It worked fine until AFTER I changed my password and no other settings. My reply to a lad showed my REAL first name! I had some 'splaining to do when he wrote back.

I have since set my default to a baiting name, just in case.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



E-Mail Header Analysis


All Content © 2003 - 419Eater.com
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :S5: FI Theme :: All times are GMT